Tune Out is een jonge rockband uit het zuiden van ons Limburg. Talentvolle muzikanten en liefhebbers van (classic) rockcovers, denk dan aan o.a. AC/DC, Greta van Fleet, Led Zeppelin en ook Royal Blood. Menige podia's en hun bezoekers, hebben al van hun repertoire kunnen en mogen genieten. Wederom lekker stevig "doorbijten", na succes van jubileumeditie '23.

De jaarlijkse muzikale algemene ondersteuning

(en géén verzoekje is teveel !!)

Vanaf editie 1 mijn muzikale steun en toeverlaat, thanks 2 Biek Eggen.😁🤘 Deze alweer zijn 6de editie en met nog méér muzikale inbreng, let vooral ook op zijn top mixen !!

 

Met the Suzets maak je een trip naar het hart van Amerikaanse blues: Westcoast-blues, Jump-blues, Texas-blues, Chicago-blues, rhythm 'n' blues en soulblues. Covers uit de jaren ‘50, ‘60 en ‘70 typeren de muziek van de band. Muziek uit de schatkamers van onder andere Lou Ann Barton, Nina Simone, Ruth Brown, Lavern Baker en Marcia Ball. Maar ook van T-Bone Walker, Freddie King, Jimmy Vaughan en The Palladins om een paar andere klassiekers te noemen. Bluesgiganten gespeeld in hun (oude) stijl, opnieuw gearrangeerd door de band of eigen werk doorspekt met de Westcoast stijl.

Suzets bestaat uit ervaren muzikanten, die vol enthousiasme en zonder veel pretenties een optreden neer zetten. Kortom, muziek om op te swingen!

De band heeft een typische blues samenstelling: zang, gitaren, saxofoon, basgitaar en drums;

Zang: Suzanne Oldenburger / Gitaar & zang: Renè Niessen / Gitaar: Loek Rutten / Saxofoon: Theej van Gend / Drums: Micha Herben/ Bas: Peter Berserik.