Bands editie 6:

Tune Out is een jonge rockband uit het zuiden van ons Limburg. Talentvolle muzikanten en liefhebbers van (classic) rockcovers, denk dan aan o.a. AC/DC, Greta van Fleet, Led Zeppelin en ook Royal Blood. Menige podia's en hun bezoekers, hebben al van hun repertoire kunnen en mogen genieten. Wederom lekker stevig "doorbijten", na succes van jubileumeditie '23.

De jaarlijkse muzikale algemene ondersteuning

(en géén verzoekje is teveel !!)

Vanaf editie 1 mijn muzikale steun en toeverlaat, thanks 2 Biek Eggen.😁🤘 Deze alweer zijn 6de editie en met nog méér muzikale inbreng, let vooral ook op zijn top mixen !!

 

Band STANFORD zingt en speelt vanuit het hart met pure liefde voor muziek. Zangeres Maria STANFORD groeide op in Texas, USA. Ze verhuisde op latere leeftijd naar San Francisco en zong daar in verschillende bands. Uiteindelijk belandde ze in de band ‘Big Brother and the Holding Company’, beter bekend als Janis Joplin’s band. Hiermee tourde ze o.a. een jaar door de USA en hadden ze vele optredens samen. Maria was toen de leadzangeres en zong toen alle bekende nummers van Janis.

In 2016-2017 verhuisde Maria van San Francisco naar Nederland en in juni 2018 kwam zij in contact met gitarist René NIessen. René speelde eerder met bassist Ton Linders en drummer Ton Mertens in de Nederlandse bluesbands ‘Honeytrap’ en ‘Blues Bomb’. Toetsenist Frans Evers, die in het verleden eerder met drummer Ton in bands gespeeld had, trad in 2022 toe tot de band ‘STANFORD. Zangeres Liesbeth Hilferink zong eerder in de band ‘Honeytrap’ en trad in 2023 toe tot de band ‘STANFORD’.

Zanger en mondharmonica-speler John Nijssen aka ‘LungJuhn’ (tevens  ook oud-lid van de bluesbands ‘Honeytrap’ en ‘Blues Bomb’) treedt sinds 2023 regelmatig op als gastmuzikant bij ‘STANFORD’. (hij zal dit optreden overigens helaas moeten missen)

Deze 6 vormen de band ‘STANFORD’. Hun muziek is een mix van blues, soul en rock. Ze spelen eigen ‘originals’ en covers. Ze zullen BridgeFest openen en daarmee al de zeer muzikale basis leggen voor een geslaagde editie 6 !!

Hoofdzakelijk rockcovers maar zeker ook enkele eigen nummers. De afsluiter Music Exile zal het podium laten schudden en het publiek terugbrengen in tijd. Meezingen en 'luchtgitaarbewegingen' zijn toegestaan, want dit gebeurd vanzelf. 🤘 Rock zoals rock kan zijn !!